Gratis Somfy

Gratis elektrische Somfy bediening bij een Brustor Terraszonwering t.w. van € 387,- * * t/m 30 april en op de type`s B-24, B-25, B-27, B-35 en B-38, met een minimum breedte van 3,51 

Venvo biedt in samenwerking met Brustor Gratis elektrische bediening van Somfy aan op diverse terraszonwering.

* De Brustor B-25 is een volledig gesloten cassettescherm dat door zijn kleine afmetingen en bestudeerd vormgeving als gegoten zit op iedere gevel. De cassette is vervaardigd uit corrosiebestendig poeder gelakt geëxtrudeerd aluminium. Dankzij de perfect sluitende box zijn doek en onderdelen optimaal beschermd tegen alle weersomstandigheden. Optioneel leverbaar met geïntegreerde Somfy buismotor.


De Brustor B-25 Elite is een volledig gesloten cassette scherm, gebaseerd op de originele B-25 en is uitermate geschikt voor grotere uitvallen. Deze zonwering beschikt daarom over zwaardere knikarmen van 71 mm hoog met 4 kabels waardoor er nog betere doekspanning ontstaat. Dankzij de aluminium gegoten zijplaten heeft de B-25 Elite een elegante afwerking. De Brustor B-25 Elite kan tot 7 m breed uit één stuk, en zelfs tot 14 m breed bij een gekoppeld scherm. De uitval kan tot 3.75 m afhankelijk van de breedte van het scherm. Standaard wordt de Brustor B-25 Elite, elektrisch geleverd met een Somfy motor.


De Brustor B-25 Prestige is een volledig gesloten cassettescherm dat door zijn kleine afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op elke gevel. Dankzij de perfect sluitende box zijn het doek en de onderdelen optimaal beschermd tegen alle weersomstandigheden. Standaard is dit scherm uitgerust met nieuw-ontwikkelde windklasse 3-armen (tot 6 beaufort!!). Deze nieuwe armen met 4 kabels beantwoorden aan de hoogste Europese normen. Ter hoogte van de elleboog heeft elke arm een ingebouwde verlichting, waardoor je ook 's avonds van je scherm kunt genieten. De Brustor B-25 Elite kan geleverd worden tot 7 m uit één stuk, en tot 14 m als gekoppeld scherm. De uitval kan tot 3.75 m afhankelijk van de breedte maat. Standaard wordt de Brustor B-25 Prestige elektrisch geleverd met een Somfy motor.

Actie geldt tot 30 april 2019