Garagedeuren

GARAGEDEUREN van VENVO zijn praktisch, veilig en decoratief. Ze bieden bovendien een goede beveiliging tegen inbraak.

GARAGEDEUREN VEILIG EN DECORATIEF

De garagedeuren bieden bovendien een goede beveiliging tegen inbraak. Beslist een toegevoegde waarde voor woon- en werkpanden. De roldeur, openslaande deur, kanteldeur en sectional deur zijn eenvoudig te bedienen, veelal met afstandsbediening. Deze deuren werken vrijwel geruisloos en zijn warmte- en geluidsisolerend. Dit geldt vooral voor de sectional deur; de absolute topper.

Garagedeur

De deuren zijn leverbaar in een stalen of houten uitvoering. Met een horizontale profilering of een cassettedesign, verkrijgbaar in de kleuren wit of bruin, tegen meerprijs in diverse Ral kleuren te moffelen.

 

De sectionaaldeuren van Venvo hebben grote voordelen:

  • Ze gaan rechtstandig omhoog, waardoor ze weinig ruimte gebruiken. Een auto kan op deze manier immers vlak voor of achter de deur worden geplaatst.
  • Ze openen en sluiten vrijwel geruisloos dankzij de kogelgelagerde kunststof looprollen.
  • Er is weinig inbouwruimte nodig.
  • De deuren worden niet uitgevoerd met gevaarlijke trekveren.
  • Sectionaaldeuren werken inbraakvertragend.


De speciale rubbers aan elke zijde van de deuren en de dubbelwandige stalen panelen gevuld met FCKW-vrije PUR-hardschuim, geven de deuren een hoge isolatiewaarde.

Veiligheid

Bij Venvo staat, naast kwaliteit, veiligheid hoog in het vaandel. Zo is de Best Door voorzien van een unieke vingerknelbeveiliging die voorkomt dat - tijdens het openen en sluiten van de deur - vingers tussen de secties of scharnieren kunnen komen. Doordat de kabels aan de binnenzijde van de geleiderails lopen, kunnen ook hier geen vingers tussen komen. De Best Door is daarnaast uitgevoerd met een gepatenteerde krachtbegrenzing die ervoor zorgt dat de deur bij het kleinste obstakel stopt en automatisch terugloopt om de hindernis vrij te maken. De standaard veerbreukbeveiliging tenslotte garandeert de veiligheid van iedereen in buurt van de deur in het eventuele geval van een veerbreuk. Niet voor niets voldoen deze deuren aan de Europese NEN-EN 12604 norm. Deze norm biedt aan consumenten veiligheidsgaranties voor het goed functioneren van hun sectionaaldeur. In combinatie met de elektrische bediening van Marantec, voldoet de Best Door tevens aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.