Wat onze klanten zeggen.

Als leverancier zijn we altijd geinteresseerd in de tevredenheid die klanten na oplevering ervaren. Een paar klanten spraken zich al uit over onze service en over onze manier van meedenken. Heeft u ook zo'n ervaring? Laat het ons weten.

Harry

In ons vakantiehuis in Frankrijk hebben we door Venvo de Outdoor Living terras overkapping van Weinor laten opbouwen . Mijn vrouw en ik zijn erg tevreden over de kwaliteit van de overkapping en de levering van Venvo. Zeer net en professioneel personeel. Ik kan het iedereen aanraden!

Peter

In 2006 ben ik de voorzitter van onze VVE vereniging geworden omdat ik meer tijd in mijn leefomgeving wou steken. Om het appartementen-complex op te knappen ben ik een onderhoudscontract aangegaan met Venvo. Uiteindelijk hebben we er voor gekozen om alle zonweringen te laten vervangen met het type Brustor B-25 met creme-wit profiel en een grijs doek. Het complex is echt enorm opgeknapt en wordt perfect weer houden door Venvo!

Ingrid

Ik heb nu precies 1 jaar geleden mijn eerste huis gekocht. En ik had niet verwacht dat het er zo mooi uit kon zien! Ik heb via mijn vriendin kennis gemaakt met Venvo, en hier heb ik dan ook mijn eigen gordijnen laten maken en Luxaflex jalouzieen gekocht! Ik ben super blij met de patronen, en het sluit perfect aan bij mijn nieuwe meubels.