VENVO Zonwering Woningdecoratie, Familiebedrijf

De naam Venvo komt voort uit een deel van de namen van de oprichters van 'Venvo' te weten Mr van de Ven en Mevr. Vogels. Het is alweer meer dan 40 jaar geleden dat het bedrijf Venvo Zonwering door hen werd opgericht. In 1990 nam René de Brabander `Venvo Zonwering` over. Op dat moment was het een klein bedrijf, wat gevestigd wás in Naaldwijk. 

Door de groei van ons bedrijf de afgelopen jaren, verhuisden we via Naaldwijk naar Poeldijk waarna we in 2001 een mooi pand konden laten bouwen op de 's Gravenzandseweg 3 in Wateringen. Dat is de plaats waar we op dit moment met een groot team en als FAMILIEBEDRIJF met veel plezier werken aan onze zonweringen en rolluiken. Ons Familiebedrijf bestaat uit Echtpaar de Brabander, zoon, schoondochter, dochter en neef.  Wij willen bij particulieren en bedrijven echte pareltjes aan de gevel afleveren en kijken graag terug op een tevreden klantrelatie. 

Venvo Zonwering B.V. behoort tegenwoordig tot een van de grotere zonwering bedrijven en is dé specialist in het weren van zonlicht. We hebben een eigen assemblage-afdeling en werken alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen. In eigen beheer maken wij diverse zonweringen en rolluiken. Veel van onze toepassingen worden in eigen huis bedacht en uitontwikkeld. In onze ruime confectie-afdeling worden de doeken en gordijnen op maat gemaakt, maar ook een grote diversiteit aan speciale opdrachten wordt hier geconfectioneerd. Door deze exclusieve en unieke manier van werken kan Venvo snel, goedkoop en goede producten afleveren zoals knikarmschermen, uitvalzonwering, zipscreens, rolluiken enz. 

Eigen producten en dealer van topmerken

Buiten 'Venvo Products' zonwering en rolluiken zijn wij dealer van Brustor, Weinor, Luxaflex binnenzonwering, Velux, Verosol enz. De producten kunt u op onze site bekijken, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze ruime showroom. Het voordeel is dat u dan met eigen ogen kunt zien hoe het product er daadwerkelijk uitziet. U ziet dan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonwering en u kunt zelf producten testen. Wij kunnen u dan direct een goed 'schaduw en energie advies' op maat aanbieden. In 1987 startte René de Brabander vanuit huis het bedrijf 'Brabander Beveiligingen'. De onderneming groeide uiteindelijk samen met Venvo Zonwering mee en is inmiddels gevestigd op het zelfde adres. De bedrijven vullen elkaar bijzonder goed aan. De rolluiken en elektronische beveiligingen geven samen met zonwering een totaal pakket voor schaduw en veiligheid aan elk pand. Brabander Beveiliging heeft een site t.w. BBRolluiken.nl en levert een totaal pakket van o.a. rolluiken, rolhekken voor elk pand en winkelpui. Druk hier om direct naar BBRolluiken te gaan

 

Aparte showroom aanwezig voor architecten en bouwbedrijven

Venvo en Brabander Beveiligingen werken voor een veelheid aan opdrachtgevers waar onder ook veel consumenten. We werken vaak als toeleverancier voor andere bedrijven, doen projecten bij horecagelegenheden, aannemers, gemeentes, VVE's en woningbouwcorporaties. Er is een speciale showroom aanwezig voor architecten en bouwbedrijven. Bij de invulling van het bestek, kunnen aannemers en architecten rekenen op professioneel advies en ondersteuning van Venvo en Brabander Beveiliging. Samen met u bekijken we de specifieke situatie om zo een optimale oplossing te vinden.

 

Een persoonlijke adviseur voor uw project

Gedurende het totale project heeft u een persoonlijke adviseur die het project begeleidt, u adviseert en altijd bereikbaar is voor vragen. En omdat de kwaliteit van ons werk ook in de toekomst gewaarborgd moet zijn, krijgt u garantie op de producten en montage en kunt u diverse servicecontracten afsluiten. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor vak handelaren in de zonwering en rolluiken branche, de Romazo en voor de beveiligingsbranche de VEB. Geniet van het bekijken van onze producten op onze site, heeft u nog op of aanmerkingen dan horen we dit natuurlijk graag van u. Samen komen we verder!