Dit is seo tekst

Overkappingen (Weinor)

Weinor

In 1960 richtte Dieter Weiermann in Keulen een bedrijf op ter montage van vensterbanken en gordijnen. Later kwam daar zonwering bij. Als één van Duitslands toonaangevende zonweringsfabrikanten richt zij zich op eersteklas producten. Deze worden uitsluitend via vakhandelaren verkocht, waarvan Venvo er een is.

Op deze pagina vind u alle artikelen uit de groep Overkappingen van het merk Weinor

Overkapping van Brustor, Weinor, Cubola, Wellness, of Renson, vergroot uw woongenot het hele jaar rond. Het is een verlengstuk tussen uw woning en tuin.Een uniek zonweringsysteem dat zowel vrijstaand, aangebouwd, gekoppeld als aan de gevel/muur bevestigd kan worden.

Dankzij de vele opties creëert men een bijzonder comfortabele buitenruimte waar het heerlijk vertoeven is; van de prille lente tot het late najaar.

OUTDOOR LIVING, Dé juiste keuze!

Een tuin of terras worden steeds vaker het verlengstuk van een woning. `Indoor Cocooning` ( jezelf terugtrekken in eigen huis ) wordt nu `Outdoor Living `.

Heerlijk terug naar de natuur maar met de luxe van binnen. De dakconstructies zorgen voor een optimale zoninval, een aangename ventilatie en voldoende schaduw. Bij warme dagen lijkt het of uw terras uitgevoerd is met gratis airco. Heerlijk!


Zo kunt u aan huis uw eigen kwaliteitsmomenten beleven; hetzij met een heerlijke maaltijd met de familie of een gezellige barbeque onder vrienden of een fris glaasje wijn en een goed boek....Dit is uw moment.